"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tuumasta toimeen

...Ja niin sitä sitten löysin itseni Iitin lukion kuoppaiselta parkkipaikalta tokon parista. Treenattiin seuraamista, kaukoja ja ruutua. Ja sitten taas seuraamista, kaukoja ja ruutua. Seuruussa treenattiin mielentilaa (lähinnä mun omaani, koska ehkä Merkan oikea mieliala tulee sitten sitä kautta) vaihtelevalla menestyksellä, kaukoissa lähinnä peruuttamisen ja temppujen kautta takajalkojen hallintaa ja ruudussa oikeaa paikkaa takarajalla. Ensimmäinen kerta oli hieno, mutta onneksi jo seuraavassa Merkkari ennakoi stoppia ja ja päästiin vääntämään.

Toko-SM ohjattu nouto


Mervi kävi tänään myös fysioterapiassa Aurasen Kirsillä. Kun jälkeenpäin kysyin oliko mitään erikoista, Kirsi kysyi mitä ihmettä mie olen sen kanssa tehnyt. Reidet kuulemma ihan täysin betonia, rintarangassa pientä jumia.

Ja koska nykyisin on muotia pitää erilaisia lifestyle-blogeja kuten ruoka-, muoti- ja käsityösellaisia, ajattelin kantaa korteni kekoon ja jakaa kaikkien uudenkarheaan blogiini eksyneiden lukijoiden kanssa kesän kuumimman herkkureseptin. Parhaat gourmet-elämykset ovat helppoja valmistaa ja syntyvät kuin vahingossa:

Peräkylän Pessimistin Aurinkonakit

Tarvitset:
  • X-tra-pikkunakkeja
  • Tiiviin muovisen pakasterasian
  • Aurinkoisen sään
  • Ooppelin
Tee näin:
  • Ota tarvitsemasi määrä nakeroita Vihje: mitä enemmän syöjiä, sen enemmän nakkeja.
  • Laita nakit pakasterasiaan (hyväksi havaittu: Jäänalle-merkkiset, löytyy ihan joka kaupasta. Vihje: Jos ei löydy kotoasi, kysy lähimmältä haku- tai jälkiharrastajalta). Sulje kansi tiiviisti.
  • Aseta nakkipurkki Ooppelin katolle suoraan auringonpaisteeseen (hellerajaa hätyytellessä sopiva aika on neljä tuntia). Vihje: Mitä lämpöisempi sää, sen nopeammin aurinkonakit valmistuvat.
  • Nakit ovat valmiita, kun niiden väri on muuttunut harmaaksi ja niitä peittää kauniin kiiltävä limakerros. Vihje: Jos haluat aurinkonakkisi eksoottisesti maustettuina, voit pitää niitä vielä seuraavaan päivään treeniliivin taskussa.
  • Nautitaan hyvässä seurassa maitohappobakteerivalmisteen kanssa.
Maistuis varmaan sullekin. ...Ja eiku syömään!

PS. Se on syksy nyt. Marjokankaan iltajuoksuilta tukkapehkoon tarttui ensimmäinen hirvikärpäinen<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti