"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Jälki - Tracking - Fährten

Jana n. 30 m oikealle, pituutta 1,5 km ja keppejä 4. Ikää 3 tuntia (ensin hukkasin ajantajuni Kouvolan kirjastossa ja sen jälkeen metsästin Merkalle Nutrisalia, joka on näköjään kesätuote kun ei mistään meinannut löytyä). Tein jäljen sinne missä se avoimen luokan koe oli. Tuli viisi tien- ja polunylitystä, erityisen ylpeä olin siitä miten Merkka selvitti tuon kolmos- ja neloskepin välisen tien yli tehtävän piikin. Hienoa :) Se ensimmäinen keppi taas jäi hakkuuaukealle, nyt ei Mervi edes tarkentanut, hyi tuhmaa. Ajattelin että pitäisiköhän sille nyt tehdä jotain kuitenkin vaikka piti vain rennosti treenailla... Ensin ajattelin sisuuntuneena että huomennapa teen kaksikilometrisen jäljen jossa on lopussa yksi keppi, että ehkä alkaa Mervikin pikku hiljaa toivomaan että tulisipa jo keppi, mutta Mervi ei ehkä ole sen tyyppinen koira. Riittää että saa tehdä hommia. Että pitänee tehdä ihan lyhyt jälki ja yksi keppi. Kuuri näitä on muinakin vuosina tehonnut. Muuten kyllä on Mervi tosi nätisti jäljestänyt. Yleensä se on keväisin lähtenyt vähän sokka irti -asenteella, mutta tänä vuonna on ollut järkikin mukana. Ehkä se on se äitiys :)

Eilen katsottiin Mervin pissa kun se älytön juominen - ja pissaaminen - ei ole yhtään laantunut. Vettä menee 3-4 litraa päivässä, vaikka ruoan seassakin on vettä. Pissakin oli ihan puhdas, joten syytä juomiselle nyt ei vain löydy. Lääkäreiden mielestä en saa rajoittaa juomista, joten laitan veteen nyt Nutrisalia, että pysyisi elektrolyyttitasapaino jotenkin hanskassa.

Ykköskeppi jäi ihan tuommoiselle suoralle pätkälle
Nelkkukin meinasi jäädä, mutta löytyi sitten kun Mervi teki silmukan

Today I was tracking with Mervi. She is still drinking a lot: 3-4 litre every day even though she is eating her food with lots of water. I checked her urine - everything is fine just like in her blood. So I bought an electrolyte pulver to put in her drinking water. I just don't understand it.

****

Heute habe ich mit Mervi gefährtet. Sie trinkt immer noch sehr viel - etwa 3 bis 4 liter am Tag obwohl sie viel Flüssigkeit in ihrem Futter bekommt . Gestern habe ich eine Urinprobe untersuchen lassen - alles ist in Ordnung. Ich habe heute Nutrisal-Pulver gekauft. Das tut man in das Trinkwasser um den Elektrolytenhaushalt zu stabilisieren. Ich verstehe das mit dem Saufen nicht.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti