"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevään ensimmäinen

...leskenlehti

...uiminen
Jäänsärkijäksikö tässä nyt pitäisi ruveta...
...rantavahtivuoro


...pyörälenkki


Hirveästi ei olla muka ehditty treenaamaan. Kerran hakua, jossa Mervi taas kunnostautui. Ensimmäisellä pistolla nosti maalimiehen, sen jälkeen ei. Hienosti kyllä quasi-työskenteli ja näytti ihan prolta, mutta taas ne pikku hidasteet siellä hänen matkallaan joita olisi pitänyt ilmaisemaan ruveta, ei ei. Terttu teki saman radan oikein mallikkaasti, en oikein keksimälläkään keksi mitään parannettavaa siitä.

Etsintäkettu täydessä tällingissä <3
Maalimies? Onxe jotain syötävää?!
Lauantaina kävin yksin treenaamassa tokoa. Tein Tertulle voittajan liikkeitä kokonaisuutena ja vähän piti ottaa ikään kuin palkattomuutta, mutta se vähän ryöstäytyi käsistä ja kolmannen liikkeen jälkeen vähän oli pakko palkata hieno luoksetulo ja sitten pikkuisen kokonaisesta ruudusta ja ihan vähän toisen noudon luovutuksesta kun niitä on kaksi peräkkäin ja tunnarista vähän namia kun se on ollut niin vaikea ja kaukoista vielä jotain kun se ei vielä oikein osaa... Mervi teki - yllätys yllätys - ruutua...

Sunnuntaina nähtiin Tarjan kanssa Kouvolassa tokotreenien merkeissä. Treenien jälkeen käytiin vielä lenkillä ns. "ihmisten ilmoilla" ja tulipa taas mieleen että onpa kiva asua täällä Peräkylillä missä juuri koskaan ei tule ketään vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti