"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

perjantai 14. syyskuuta 2012

Valmennusrenkaan leirillä


Merkka omaa vuoroaan odottelemassa
Viime viikonloppu vietettiin hyvässä seurassa renkaan syysleirillä, tällä kertaa ihan uudessa paikassa jossakin Inkoossa (jonne oli sitten yllättävän pitkä matka kun sitä perjantai-iltana lähdin ajelemaan...)


Stoppaus

Lauantaina treenattiin aamupäivällä Rajalan Elinan, Oilin, Riitan ja Tesun kanssa. Merkka teki seuraamista, hauskaa hämytunnaria ja kaukoja.

Iltapäivällä tehtiin kokeenomainen treeni Jonten kanssa. Mervi oli melko hulvaton; hän tykästyi kenttään heti alkuunsa (ja niin tein minäkin, heti tuli mieleen että ihanan pehmeä luoksetulon stoppi-kenttä :D) ja oli yllättävän hilpeä, seuraamisessakin vallan pompsahteli. Jontte tykkäsi että kovasti näytti paremmalta Merkan meno kuin esim. kesän Tending-leirillä. Mervi kyllä sortui taas muutamaan kisavirheeseensä, päällimmäisenä jäi mieleen ruudussa suoraan maahanmeno, jota sitten loppuleiri eri kokoonpanossa hinkattiinkin.


Ruutuhun menossa

Sunnuntaina pienryhmässä Merville liikkeiden välejä ja sitä ruutua sitten. Otinko sitten vielä jotain muuta, en muista...?! Ehkä otin, ehkä en. So not, pääasia että sitä ruutua tehtiin. Ai niin, ja paikallaanolot loppuun.


Merkka tarpeeksi perällä ruudussa ja ihan jaloillaankin, tätä ei näe usein!

Iltapäivällä treenattiin Jonten ryhmässä vielä lisää sitä ruutua (Merkka palasi takaisin siihen vanhaan päivitykseen eli seisoi, mutta aivan liian edessä...). Ja ehdittiin seuraamistakin tehdä. Tällä kertaa Mervi olikin vähän maltillisempi kuin lauantaina. Ja koska muut halusivat ottaa vielä paikallaanolot häirittynä, Mervi sai olla härnikoirana, mikä hänestä ehkä oli leirin paras osuus. Sai mennä agilityputkea ja tehdä niitä luoksetulon stoppeja. Ja riehua. Mitä sitä pieni koira muuta uskaltaakaan elämältään toivoa.


Häiriköinnin iloaKaikki kuvat: Maarit Karhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti