"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

tiistai 12. elokuuta 2014

Sittisontiaine pörräs, lehmä ammui

...paluu arkeen oli edessä. Kätevää olla niin heikkokuntoinen, ettei tarvitse edes kuohujuomalla juhlistaa Merkan menestystä, vaan vähäinen yöuni, pitkät tolpillaanolot ja huono syöminen takaavat ihan kunnon darraolon, jota kestää lähes viikon! Siinä Pirkka-niksiä kaikille joiden lompakko/maksa/moraalinen selkäranka ei kestä pämppäämistä.

Loistavat, Lahjakkaat L-pennut hemaisivine emäntineen
Paljon ei siis ehditty treenata, mutta jotain kuitenkin. Keskiviikkona oli hakutreenit, ja yllättäen meidän treeniryhmä muisti Mervin voittoa, vaikkei laji ihan se treenattava ollutkaan. Mieltä lämmitti kovasti se :) Mervin treenit eivät sitten enää niin mieltä lämmittäneetkään, mutta Terttu Marjatta oli vallan pätevä. Se teki elämänsä ensimmäisen yliheiton <3. Ihan pienen vain, mutta kumminkin <3. Ei se Mervikään ihan huono ollut (yhtä homovolttiin johtanutta jumia lukuunottamatta, mutta kyllä se taas viimeisestä ukosta tiesi missä se oli, muttei vain voinut sitä sillä pistolla löytää, koska tärkeämpää oli tulla pois pistolta just siihen kohtaan missä mamma keskilinjalla pönötti... Jos olisi ilmaissut maalimiehen, olisi mennyt pari metriä yli, joten "löysi" sen vasta seuraavalla...)

Kiitos kaverit :)
Lauantaina käytiin ihan oman porukan kesken tokoilemassa. Tai siis Terttu tokoili omat systeeminsä, Mervi neuvotteli aiheesta ohjattu nouto ja keskikapulan haku. Se oli sitä mieltä että hyvin voi lähteä ihan täysiä kohti keskikapulaa, sitten se mamma rääkäisee ja sitten siirrytään oikealle kapulalle, mie olin sitä mieltä, että ihan hyvin voi mennä suoraan sille oikealle kapulalle. Koska ei päästy yhteisymmärrykseen, Merkka ei sitten treenannut. Annoin sille vielä armollisesti toisen mahdollisuuden, mutta yhä vain Mervi piti kiinni alkuperäissuunnitelmastaan.

Sunnuntaina treenattiin Elinan kanssa jälkeä ja esineitä ja Elinakin vielä oli hankkinut meille muistolahjan :) Lelujen ja pinkin skumpan lisäksi ihanat nimikkotuikkukipot Mervin ja Tertun nimillä ja luonnekuvauksilla: Mervi on älykäs (no tämän on välillä hieman kyseenalaista...) ja innostunut, ja Terttu luotettava ja hellä. 

Rapiseva rotta on ehkä parasta
Kato mikä löyty!

Nyt on tääkin testattu
Tepalle oli 350-metrinen kolmen kepin jälki risukossa ja Merkalle suht samanlainen, kolmas keppi oli mallia halko, eli nommitreenit julistetaan täten avatuksi! Esineissä Mervi juoksi ekalla pistolla kaikkien esineiden päältä, sitten se kaahasi urku auki varmaan 5 minuuttia, ja sitten kait halusi palkkaa ja kävi hakemassa ne esineet kolmella pistolla. Kiva kiva. Tepa luuli alkuun olevansa hakumetsässä, sitten kun aivot nyrjähtivät esineruutumoodiin, teki hienon ruudun.

Elämää ja esineitä
Muuten ollaan olla möllötetty. Ulkoiltu. Uitu (en tosin minä). 

Hölkälle lähdössä

Chillin'

Tepa ui äitikoiran valvovan silmän alla
Kolmiokorvat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti