"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tokoa ja lampaiden ulkoilutusta

Eilisen lauantain aktiviteettipuoli aloitettiin Elinan kanssa Marjokankaan lenkillä. Sieltä sitten singahdettiin pitkästä aikaa yläasteen kentälle tokoa treenaamaan. Merkka treenasi seuraamista, ohjattua, ruutua, luoksetuloa, kaukoja ja taas ruutua ja seuraamista. Seuraamisessa on menty aimo harppaus takapakkia, luoksetulon stopit olivat aika surkeat (tosin tässä mun on vaikea löytää ne oikeat kriteerit mikä on hyvä mikä ei) ja kaukot - ne nyt tuon koiran kanssa eivät vain luonnistu :( Ruudussa Merkka-Petteri sen sijaan oli tosi pätevä :)
Tesupallo saa kyytiä
Tämän jälkeen käytiin laitumelta hakemassa lampaat ja vietiin ne kävelylle. Ne pääsivät ihmettelemään seurantalon palaneita jäänteitä, patikoimaan metsäpolkuja ja tietenkin loppuhuipennuksena olympiakisojen hengessä urheilukentälle, jossa riittikin paljon ihmeteltävää, kuten kuularinki, jossa koko poppoo seisoi ihmettelemässä, eivät kai ole ennen vielä betonilla kävelleet. Kuminen pituushyppybaana oli myös neideistä kiva köpsytellä. Tälleen kirjoitettuna kuulostaa kyllä hieman oudolta ulkoiluttaa lampaita urheilukentällä, mutta täällä peräkylillä ei olla ihan niin tarkkoja tuommoisten asioiden kanssa. Aluksi meillä oli Elinan kanssa kauhet pähkäilyt ja suunnitelmat tyyliiin "jos sie meet tässä ja mie oon tossa ja lampaat ikään kuin tuolla ja yksi koira täällä ja toinen siellä ja sit nää niinku menis tästä...", mutta toteuttaminen vähän ontui, kun koko ajan joku palapelin palasista oli väärässä paikassa. Mutta sitten Iippa ja Merkka ottivat homman omiin tassuihinsa ja homma alkoi pelittää ilman, että meidän sen suuremmin täytyi puuttua tyttöjen työnjakoon, Io liikutti lampaita ja piti huolen etteivät ne painuneet metsään, ja Merkka oli lampaiden edessä huolehtimassa siitä, etteivät ne rynnineet hallitsemattomasti kohti auringonlaskua.
Sinne vain kaverit, kalliolle kukkulalle
PS: Kittykin ottaa lääkkeensä ihan kiltisti nyt. Syötän sitä kädestä herkkupala-herkkupala-lääke-herkkupala-lääke-herkkupala eikä toinen edes tajua ottavansa lääkettä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti