"You tried your best and failed so miserably. The lesson is: Never try." - Homer J. Simpson

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Jos metsään haluat mennä nyt / in the forest / im Wald


...niin takuulla yllätyt
Jaakko & Maire
jos metsään haluat mennä nyt
Tuula
näät sammalet myllätyt
Matti
kas pienet koirat vekkulit on
Matti, Auli, Esko
nyt käyneet suureen joukkiohon
Auli, Matti, Esko
On päivä pikku nököjen villin retken
 Tuula
Aila
Esko
Jaakko <3
Ulla-Maija
Esko
Ullis
Nököt pääsivät tänään käymään Kouvolassa. Koko automatkan olivat niin kiltisti hiljaa (paitsi että Tuula-kuula vähän taisi kiljua...). Illalla käytiin metsässä kävelemässä ja täytyy kyllä sanoa, että melkein pitäisi olla toinen silmäpari katsomassa tyyppien perään kun vipeltävät missä sattuu. Metsässä meitä vastaan tuli sellainen ukkeli polkupyörällä ja hän oli niin ihastuksissaan kun näki nököset. Kävi maahan istumaan ja antoi pentusten kiipeillä syliinsä ja pallutteli niitä. Sanoi, että rakastaa koiria muttei kahteenkymmeneen viiteen vuoteen ole nähnyt pentuja. Ihan kyyneleet hänellä valuivat kun nököt pusuttelivat häntä. Moneen vuoteen hän ei tuolla metsässä ole ajellut ja tänään kun lähti niin näin nyt sitten kävi. Kiitteli niin kovasti kun pelastettiin hänen päivänsä :)

Today the pups made a trip to my working place and enjoyed the attention of my colleagues. The whole drive they were almost (except Tuula) very quiet. This evening we made a walk in the woods. It is getting difficult to walk with all of them because they are running everywhere and not following me anymore. In the forest we met a man riding his bike and he was so happy to see my puppies. He said he loves animals and hasn't seen puppies for more than 25 years. Tears were falling while he held and cuddled them. He normally doesn't ride bike in this forest but this evening he had this feeling he has to do it and he was so thankful and kept saying we made his day :)
***
Heute habe ich die Nöppen mit zur Arbeit genommen. Sie haben die Aufmerksamkeit meiner Kollegen mit vollen Zügen genossen und die Autofahrt beinahe lautlos überstanden. Heute abend haben wir einen Spaziergang in den Wald gemacht. Das ist nicht mehr so einfach wie es mal war, weil die Typen mir nicht mehr so folgen wie früher. Uns ist ein Mann auf seinem Fahrrad begegnet; er war so glücklich dass er die Nöppen gesehen hat. Er sagte er liebt Tiere, hat aber seit 25 Jahren keine Welpen mehr gesehen. Er hat richtig Tränen in die Augen gekommen und er sagte immer wieder wie schön es sei, dass er sich gerade heute entschieden hat durch den Wald zu fahren was er sonst nicht tut. Er war so dankbar und sagte mir die Babys haben ihm seinen Tag gerettet.

Illalla lapsukaiset pääsivät ihan ihka ensimmäiselle jäljelle.
Afterwards the little ones trained the first time tracking.
Danach haben die Lütten das erste mal Fährten geübt.

Matti

Eskon istumajälki

Jaakko pupunen <3

Auli niin tomerana

Ulla-Maija keskittyy

Tuula

Aila neiti näppärä

Hih, kaikilla pennuilla on permanenttikorvat :)
All puppies have perm ears :)
Alle Nöppen haben Dauerwelle-Ohren :)

7 kommenttia:

 1. Voi tota papparaisjuttua - mullekin tuli tippa silmään.
  Miten sää voit luopua näistä?

  VastaaPoista
 2. Voi että, sattuipa ihanasti papparaiselle :)
  Permanenttikorvat ja istumajälki - tämähän alkaa mennä tosi kiinnostavaksi :D
  Vielä yski piiitkä vko!

  VastaaPoista
 3. Onpas nököistä kasvanut isonnäköisiä söpöjä pikkukoiria! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuudet <3. Eilen viimeiksi näin ne ja nyt on ikävä...

  VastaaPoista
 5. Kyllähän ne on ihania, mutta kun on herännyt pari kertaa yössä pyydystämään niitä joka paikasta ja astuu pissaan ja kakkaan ja yrittää pitkin yötä virittää jotain nökönpitävää aitaussysteemiä ja yhden kun saat pentulaan niin kaksi muuta jo karkaa ja sitten kun jalat verillä pääset takaisin nukkumaan niin alkaa niin infernaalinen huuto, että ei täällä nuku elävä erkkikään.

  Ne pissaa ja puree ja pissaa ja huutaa ja pisssaa ja kakkaa ja karkaa aitauksesta ja pentulasta ja pissaa ja karkaa lenkillä ja puree ja pissaa ja syö kaiken. Ja pissaa.

  VastaaPoista
 6. :-D Ymmärrän...mutta on ne silti aivan sairaan ihania! :-) Mä olisin kyllä voinut eilen auttaa ja ottaa yhden mukaani ;-)

  VastaaPoista
 7. Joo - jotain tommosta vähän kuvittelinkin elämän noitten kanssa olevan

  VastaaPoista